De route

Ik coach mensen die last hebben van werkdruk, achterstanden hebben en hun plezier in het werk kwijt raken. Hun leidinggevende stelt kritische vragen, zij hebben geen overzicht meer en twijfelen of ze wel op de goede plek zitten. Het kunnen ook mensen zijn die zijn uitgevallen door stress en die weer stapje voor stapje willen terug keren naar hun werkplek, maar daar begeleiding bij nodig hebben en willen voorkomen dat dit weer een keer gebeurt.

We lopen vijf routes, tijdens de eerste wandeling maken we uitgebreider kennis en bespreken we waar het voor jou werkelijk om gaat, wat echt belangrijk is. In die eerste wandeling is alles er op gericht hoe je weer meer zin in je werk krijgt of meer energie.

In de volgende routes kunnen we bespreken hoe je steeds een stap vooruit kunt zetten, hierbij kan het gaan om beter om te kunnen gaan met je leidinggevende, je minder last van werkdruk kunt hebben, verkennen wat je talenten en valkuilen zijn. Tijdens deze wandelingen richten we ons steeds op ontspanning, in de natuur kun je je werkomgeving makkelijker loslaten. We doen oefeningen die jou helpen weer prioriteiten te stellen en rust in je hoofd te krijgen.

Alleen erover praten is soms niet genoeg. We gaan als dat nodig is, ook praktisch aan de slag op je werkplek om weer overzicht te krijgen, met het doel om weer met plezier te werken.

Het traject is op maat, dus afhankelijk van jouw situatie en probleem. Meestal doen we vier tot vijf wandelingen. De frequentie bepaal jij zelf, soms spreken we elkaar nog een keer na een paar maanden, om te bespreken of en hoe je de veranderingen vast kunt houden.

De wandelingen zijn in het Loetbos in Lekkerkerk, maar kunnen ook ergens anders plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *